Новини

Принасяне на вирус под контрол ключ за глобално икономическо възстановяване: ръководители на Г-20
Време за освобождаване: 2021-06-28 17:20:04  Хитове: 19

12.jpg

Лидерите на групата на 20-те (Г-20) подчертаха в своето общо изявление спешната необходимост от разпространяване на COVID-19-ият вирус е под контрол, което е от ключово значение за подпомагането на глобалното икономическо възстановяване.

В лидерите'Декларация, публикувана в неделя при приключване на двете-Г-20 на срещата на върха в Риад, лидерите на Г-20 заявиха, че COVID-19-та пандемия и нейното безпрецедентно въздействие е несравним шок, който разкри"слабости в нашата готовност и реакция и подчертаха общите ни предизвикателства."

Лидерите на Г-20 подчертаха своето убеждение, че координираните глобални действия, солидарност и многостранно сътрудничество са по-необходими днес от всякога, за да бъдат преодолени настоящите предизвикателства.

Те също така признаха, че свързаността, цифровите технологии и политиките играят ключова роля за засилване на отговора на пандемията и улесняване на продължаването на икономическата дейност.

Лидерите обещаха също да подобрят готовността за глобална пандемия, превенцията, разкриването и реагирането, да подкрепят многостранната търговска система и да ускорят усилията за премахване на бедността и за справяне с неравенството.

И двете.-Лидери на Г-20'Срещата на върха, проведена под председателството на Саудитска Арабия, приключи в неделя.

предишен: Хонконг призова д...

Следващия: Повече загуба на р...